Onze sponsoring

Admin Amsterdam werkt met trots voor allerlei type ondernemers in de dienstverlening. Maar een speciale plek in ons hart hebben onze klanten in de creatieve sector, en dan met name hen de graffiti en street-art kunstenaars. Op deze pagina bekijk en download je onze sponsoruitingen, waarmee we een ode brengen aan dat deel van ons klantenbestand.

Overrated Magazine

Overrated is sinds 2013 hét full-colour ‘glossy’ fotomagazine over graffiti. Rond de 200 pagina’s dik, brengt het magazine vanuit Nederland eens per jaar de mooiste pieces op trams, treinen en metro’s, naar een internationaal lezerspubliek.

Sinds 2016 adverteert administratiekantoor Admin Amsterdam in Overrated Magazine.

Admin Amsterdam advertentie kan hier gedownload worden in .pdf-formaat.
Street and More magazine (SAM)

Street and More magazine (SAM) brengt sinds 2014 art from the heart. SAM verschijnt drie tot vier keer per jaar en wordt gemaakt door mensen die zelf actief zijn als kunstenaar of schrijver en richt zich op mensen die gek zijn van graffiti, street-art en illustratie, maar ook voor hen die gefascineerd zijn door mooie fotografie of de bijzondere verhalen achter een artiest. Van studiokunst tot dikke wholecars en strakke murals; SAM wordt door heel Europa verspreid en heeft Engels als voertaal.

Sinds uitgave 18 (september 2018) adverteert administratiekantoor Admin Amsterdam in Street and More magazine.

Admin Amsterdam advertentie kan hier gedownload worden in .pdf-formaat.Street Art Awards Benelux

Street Art Awards Benelux – opvolger van twee eerdere Dutch Street Awards - geeft zichtbaarheid aan street-art en de makers ervan, en haalt hun prachtige werk uit de anonimiteit. Of het nu gaat om muurschilderingen, stencils, posters, stickers, installaties, beelden, evenementen of projecties. Street Art Awards Benelux wil meer waardering voor deze bijzondere kunstvorm en credits voor de artiesten.

Admin Amsterdam sponsorde in 2018 de Street Art Awards Benelux en kijkt uit naar de volgende editie.

© 2021 Accounting firm Admin Amsterdam Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer